Hvad koster det at få lagt nyt gulv

Inden du går på markedet for at finde en gulvlægger, kan det være en god ide at du først stiller dig spørgsmålet: hvad koster det at få lagt nyt gulv.

 

Der kan nemlig være stor forskel på hvad det koster at få lagt et nyt gulv, og du kan derfor have stor økonomisk fordel af, at undersøge markedet grundigt inden du vælger den første gulvlægger du finder til din opgave.

 

Se mere om priser og hvordan du finder de bedste tilbud på at få lagt et nyt gulv, ved at læse med videre her i vores lille miniguide, hvor vi svarer på spørgsmålet, hvad koster det at få lagt nyt gulv.

 

Det koster mellem 400-1.500 kr. at få lagt nyt gulv. Som det kan ses kan prisen svinge meget, og vil ikke mindst afhænge af hvilken type gulv du skal have lagt, samt priserne hos de enkelte gulvlæggere. Derfor betaler det sig at se sig godt for, så du ender med så billig en pris som muligt.

 

Undersøg derfor gulvlæggerne til bunds inden du tager en endelig beslutning. I den forbindelse bør du undersøge anmeldelser og hjemmesider på gulvlæggerne, for at se på hvad tidligere kunder har sagt, og hvor du via hjemmesider kan finde meget mere om priser på, hvad det koster at få lagt gulv af den enkelte gulvlægger.