Sikkerhedstips til hvordan du bruger en buttplug

Butt plugs, som navnet antyder, er sexlegetøj der sættes i numsen. Folk bruger buttplug sexlegetøj til seksuel nydelse, og alle uanset køn, kan bruge dem. Hvis du har til hensigt at bruge en buttplug enten som førstegangsbruger eller på anden vis, er der visse ting du bør huske på. Vi ser nærmere på nogle af disse ting i det følgende.

Undgå bedøvende cremer

At trænge ind i din numse med en buttplug eller sexlegetøj,  kan være ret ubehageligt og smertefuldt. På grund af dette kan du blive fristet til at bruge en bedøvende creme til at dæmpe smerterne. Dette kan dog være meget farligt.

 

Brug af bedøvende creme på dit anus, mens du indsætter en buttplug, kan maskere mængden af ​​skade, du laver på dit anus. Du vil først komme til at se og mærke effekten efter bedøvelsen er væk. Prøv at undgå bedøvende cremer så vidt muligt.

Tag det stille og roligt

Når du indsætter et sexlegetøj i din numse, skal du ikke forhaste det. Tag det stille og roligt og sørg for, at du er helt ophidset, før du forsøger at skubbe din buttplug ind. Enhver hurtig handling kan føre til skade og irritation på dit anus.

Sørg for at bruge glidecreme

Anus udskiller ikke naturligt glidecreme som skeden gør. Så det er vigtigt at smøre buttpluggen og dit anus godt ind, inden du sætter dit buttplug ind. Det vil gøre det nemmere at indsætte dit buttplug, og vil også forhindre de store smerter og ubehag.

Sørg for at rens dit buttplug

Et rent buttplug er nødvendigt for at undgå spredning af bakterier. Det gælder især hvis du deler dit buttplug med andre, men også selv hvis du bruger det alene. Sørg derfor altid for en ordentlig og effektiv rens af dit buttplug, inden du gør brug af det.